• Powered by ITAGIL

How can you?

ITAGIL overtager ejerskab af ihlp

 

Det er med stor begejstring, at vi kan meddele, at ITAGIL har overtaget ejerskabet af ITSM-applikationen ihlp © fra den tidligere ejer iSpoc A/S.

I den forbindelse er vi utroligt glade for, at vi samtidig kan offentliggøre, at tidligere iSpoc ansatte, Lennart Pedersen og Sonny Bahrt, er blevet ansat hos ITAGIL, hvor de fortsætter som udviklere på ihlp og derudover fremadrettet indgår i vores udviklerteam.

Vi har været igennem en grundig proces for at sikre kontinuiteten af ihlp, og vi kan i den nye konstellation accelerere udviklingen af løsningen og styrke dens position i markedet som et stabilt og innovativt værktøj, der på optimal vis leverer service management til stor gavn for vores kunder, både i privat og offentlig regi.

ITAGIL har mere end 20 års erfaring i at levere IT-services inden for ITIL rammeværket ved hjælp af ITSM- applikationer, hvorfor ihlp er en helt naturlig udvidelse af forretningen. I den nære fremtid vil ihlp erstatte det nuværende ITSM-værktøj hos ITAGIL og bliver fremadrettet vores kunders primære indgang til service og viden hos os, på tværs af alle vores serviceområder.

Ved at “tage egen medicin”, vil ihlp ligeledes blive styrket, da vi dermed fremadrettet vil have mere end 40 ITAGIL medarbejdere, der kontinuerligt og kritisk tester nye versioner og features af ihlp, inden de bliver frigivet til vores kunder.

CEO hos ITAGIL, Kim Pichard Nielsen, udtaler:

“Vi har selv, igennem længere tid, været i gang med at undersøge markedet for et nyt ITSM-værktøj, som
lever op til vores krav og forventninger.

Vi har ikke, blandt de mange udenlandske leverandører, kunne identificere et værktøj, som både leverer en nemt tilgængelig kunde-portal, stærke værktøjer til vores medarbejdere samt understøttede vores strenge krav til compliance, herunder overholdelse af GDPR.

Da vi allerede havde identificeret ihlp, som en kandidat til vores nye ITSM-værktøj, der kunne opfylde vores behov og mange af vores ønsker, var det en nem beslutning at overtage ejerskabet fra iSpoc, da muligheden pludselig bød sig.”

I forbindelse med overtagelsen af ejerskabet har ITAGIL planlagt en ”tour”, hvor vi vil besøge alle ihlp kunder for at få en dialog om generel forventningsafstemning, behov/ønsker til løsningen og mulighederne ifm. de nye versioner, sådan at vi sikrer, at ihlp fremover fortsætter med at være en succes for vores kunder og i endnu større grad kan understøtte udviklingen i deres organisationer.

Hos ITAGIL glæder vi os enormt meget til fremtiden med ihlp og til at hjælpe endnu flere organisationer med at gøre IT nemt.

Med venlig hilsen
ITAGIL – we make IT easy